Exquize Catering

Amuses

Hartelijke praline van Limburgse geitenkaas, amandel & Vrolingse siroop

Blini van gemarineerde zalm & Belgische kaviaar

Oester op oosterse wijze

Witloofsoepje met Ardeense beenham

Voorgerecht

Vitello Tonato

Hoofdgerecht (in buffetvorm)

Waterzooi van Noordzeevis met schelpjes, garnalen en seizoensgroenten

Roulade van hoevekip opgevuld met bospaddestoelen, buffelmozzarella & portosaus

Varkenshaasje met gekarameliseerd witloof, Haspengouwse appeltjes & Franse Brie

Penne met ratatouille van wintergroenten & Spaanse olijfolie

Verse truffelpuree

Winterse krielaardappelen met verse tuinkruiden

Dessert

Dame Blanche Atelier V

Mignardises Atelier V

Dranken

Bubbels en verse vruchtendranken bij ontvangst
Wijnen, Pils & luxe bieren, waters, Frisdranken en Koffie&Thee

Champagnebar

Bal de La Rose 2020 - Rotary Heist-op-den-Berg